Briek en zijn eerste verjaardag!

Hiep hiep hoera! Ons kleine ventje mocht afgelopen weekend zijn eerste kaarsje uitblazen! Lang zal hij leven en In de gloria en Happy Birthday en ga zo maar verder… Allemaal heel plezant natuurlijk! De voorbereidingen waren al eventjes bezig. Er werd onder meer gezorgd voor een zelfgemaakt kroontje, een zelfgemaakt rood broekje en een t-shirt met opgestreken tekeningen van cactussen. Er waren cadeautjes: een tractor, een camion, een vliegtuig, een veerboot met helikopter en een graafmachine, en dit allemaal van het duurzame merk Green Toys. Er waren slingers (met cactussen), kleurrijke ballonnen en uiteraard was er ook een zelfgemaakte overheerlijke taart! 🙂

Hieronder vinden jullie een beperkte collectie uit de foto’s van de feestelijkheden, met een Dick-Bruna-kaartje (RIP) en al. Veel kijkplezier!

verjaardag7

De jarige en het kroontje (dat toch wel 3 dagen aan zijn hoofd vergroeid was):

verjaardag4

De verjaardagstaart bestond uit een biscuit met 2 laagjes crème fraiche, verse frambozen en lekkere frambozenconfituur. De taart werd, binnen het thema, versierd met marsepein! Ik vind ze nog steeds erg geslaagd:

verjaardag1

verjaardag2

verjaardag5

verjaardag3

Tenslotte, om af te sluiten, hieronder een foto van Briekje met zijn (2e naam)genoot en grootvader (vava), aka zijn beste vriend!

verjaardag6

Dit was alvast een leuke eerste verjaardag. Al zal hij het niet zelf herinneren, daar dienen uiteraard de vele foto’s voor!

Groetjes (mama) Annelien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s