Nog snel even terugkijken naar 2015.

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Beste wensen voor 2016. Bonne année. Alles Gute. Ein Prosit. Herzlichen Glückwunsch…

Hopelijk hebben jullie de overgang naar 2016 wat beter gevierd als wij. Ons bijna 2,5 jarig meisje werd geveld door een buikgriepje tijdens de laatste dagen van het jaar. En zelf voelden wij ons ook niet zo goed, maar gelukkig is alles terug in orde nu!

2016 heeft voor ons alvast veel verandering in het verschiet. Op 1 februari gaat ons meisje voor het eerst naar school! Gedaan met moeke Katia, en hallo juf Ellen! Nog eventjes genieten van de laatste weken bij de onthaalmoeder en daarna, voor een bepaalde periode niet meer.
Maar het meest spannende van het hele jaar komt er echter begin maart al aan! Of misschien iets vroeger. Ons tweede kindje wordt dan geboren! En oooh, wat kijken we daar nu al naar uit! Wat verlangen we om dat schattige babysnoetje te zien en dat zachte lijfje te knuffelen. Maar bovenop is er ook het besef dat er een zware periode voor de deur staat, gevoed door gebroken nachten.

In dit bericht kijk ik echter graag nog eens terug op het voorbije jaar. En hoe kan dit beter dan met een jaaroverzicht in de vorm van een film. Al geef ik toe dat deze trailer een ‘best-of’ is geworden, en dus enkel de goeie momenten in beeld brengt. Maar tijdens het monteren viel toch duidelijk op dat de goeie momenten van 2015 niet schaars zijn.

Voilà, geluid aan en veel kijkplezier!
Groetjes, Annelien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s