Het leven van Jaklien – 10 tot 17 maanden!

Hopeloos achter zit ik met de film van het leven van Jaklien! Ons dochtertje is ondertussen voorbij de 22 maanden, en wordt dus binnenkort 2 jaar! Jawel 2! Dus 10 tot 17 maanden, dat is een hele poos geleden. Ons kleine meisje is intussen een peutertje geworden! Een sterke wil om zelfstandig te zijn en een eigen karakter komen hier steeds meer naar voor. Ik vind het heerlijk om haar zo te zien uitgroeien tot een eigenwijs meisje. Maar dat verhaal, dat is voor een ander keer. Deze film hier start ongeveer één jaar geleden, toen ze nog kruipend door het leven ging.

Wie nog even terug wil piepen naar de vorige filmpjes: hier vind je deel 1 (0 tot 6 maanden). En hier deel 2 (6 tot 10 maanden).

Onderstaande film omvat o.a. het voorjaar van 2014 met zijn verlengde weekends, Jakliens afgewerkte kamertje, de plantentuin in Meise, kamperen in de Dordogne, Gentse Feesten!, uitstapje naar zee, 1e verjaardag, Parkkaffee, bruidsmeisje op het trouwfeest van nonkel Sam, eerste stapjes alleen, nog Parkkaffee, de speelstraat, de zoo, had ik al gezegd Parkkaffee?, bruidsmeisje op het trouwfeest van tante Liesbeth (alias Pink, alias Mètje), herfst, vriendenweekendje Ardennen, 1e verjaardag nichtje, Weihnachtsmarkt in Keulen,… en heel wat doordeweekse beelden die (naar mijn mening) even interessant zijn! Voor wie interesse heeft natuurlijk. 😉

Geluid aan!

Zalig toch, dat meisje van ons! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s