Fotoshoot #rockandrawwwll

Fotografie, dat is een vak apart. Zelf experimenteer ik graag met dit medium. Gewapend met wat achtergrondkennis uit mijn opleiding geraak ik wel vooruit, maar soms, heel soms, wil ik toch echt ‘prachtige’ foto ’s in huis. En dan bestaat er eigenlijks niks beters dan de hulp in te roepen van een straffe fotograaf. En laat ik nu net 3 fantastische (Gentse) madammen kennen die hun vak ‘met verve’ beheren, elk vanuit hun eigen specialiteit.

De fotografe die ik in dit blogbericht in de schijnwerpers wil zetten is Sarah Depauw, dé vrouw achter SDDSIGN. Ik leerde haar kennen tijden de eerste editie van de ‘Leuke Mama-markt’ in mei 2014 te Breendonk. Ze verzorgde er kleine gezellige minishoots terwijl ik zelf een standje bezette met mijn GOODS & GLORY. Al gauw bleek dat Sarah een spontane naturel bezit om kindjes, en hun ouders, op een speelse en ludieke wijze op de foto te verzilveren. Wat een toffe madam! En dan bleek ze nog eens van Gent te zijn ook! 😉

In vergelijking tot mei 2014 is ons Jaklientje natuurlijk al een heel ander meisje geworden.
Het werd dus wel eens tijd om haar terug voor Sarah’s camera te krijgen. De tweede editie van #rockandrawwwll was dé kans om ons meisje op een totaal andere manier in beeld te brengen. Een ruige, rebelse fotoshoot met drumsticks, micro’s, gitaren en tattoo’s, en dit in een speciaal uitgekozen outfit van het Belgische label ‘SIX HUGS AND ROCK’N ROLL’, oftewel voor de gelegenheid gestyled door Vicky van CASIMIER.

Kijken jullie mee?

Jaklien-4

Jaklien-3

Jaklien-2

Jaklien-7

Jaklien-12

Heerlijke foto’s toch? 🙂

Meer weten over SDDSIGN?
Sarah Depauw is architect van opleiding maar is sinds 2011 fulltime freelance fotografe en grafisch ontwerpster. Bij haar kun je terecht voor allerlei unieke fotomomenten. Dit varieert van persoonlijke fotoshoots; baby’s, kinderen, huwelijk, communie/lentefeest,… maar bovenop organiseert ze heel wat diverse minishoots en dit vaak binnen een bepaald thema. Er heerst telkens een losse, ontspannen sfeer en gegarandeerd levert het enkele prachtige exemplaren op. De communicatie is top en de hartverwamende persoonlijke ontvangst is hét ultieme bewijs dat Sarah een fotografe is die houdt van haar vak. Ze organiseert binnenkort een 2-tal communie of lentefeest minishoots en dat een tikkeltje anders dan anders. Ook is ze van de partij met een fotobooth op 28 en 29 maart op Petit Bazaar in het ICC te Gent.
> website SDDSIGN

Benieuwd naar Casimier? Zo omschrijven ze het zelf:
Casimier is een B2B agentuur voor unieke labels vanuit binnen- en buitenland. Daartoe behoren momenteel 8 kinderkledingmerken voor kids van 0 tot 16 jaar. Daarnaast ook een label dat de meest lieflijke accessoires, decoratieartikelen en beddengoed ontwerpt voor baby’s en kids. Verschillende labels. Allemaal mooi. Allemaal met hun eigen verhaal. Helemaal CASIMIER.
> website Casimier

Ook fan van het label Six Hugs & Rock ’n Roll? Zo kun je lezen op de website:
Six Hugs & Rock ’n Roll is een jong Belgisch merk met een eigentijdse kijk op kinderkleding en –accessoires. Creatieve producten geïnspireerd door muziek, street art en graphic design voor kleine rebellen tot en met 10 jaar. Bovendien zijn alle producten gemaakt uit ecologisch verantwoorde stoffen en de kapstokken uit gerecycleerd materiaal.
> website Six Hugs & Rock ’n Roll

Maar wie zijn nu eigenlijk die 2 andere fotografes?

Evy Ottermans, barmoeder van café de Jos op de Vlasmarkt te Gent, maar voor ons vooral dé fotografe en vriendin die onze trouwdag en trouwfeest zo prachtig in beeld wist te brengen. Het is dan ook hoog tijd dat ik daar eens een blogbericht aan spendeer, voorzien van prachtig beeldmateriaal uiteraard. Evy Ottermans is ook gekend als fotograaf in tal van (Gentse) concertzalen.
> website Evy Ottermans (in opbouw)

Stefanie Geerts, vriendin van o.a. het festivalsleven, maar vooral fotografe met heel wat haar op de tanden! Haar oeuvre omkadert intussen heel wat professionele opdrachten wat culinair, beauty, fashion en interieur betreft. Product- en sfeerfotografie beheerst ze als de beste en bovendien is het een hele toffe madam.
> website Stefanie Geerts

Maar zeg het eens,
wat vinden jullie nu eigenlijk van de foto’s van Jaklien?

Groetjes Annelien. 🙂

Advertenties

3 gedachtes over “Fotoshoot #rockandrawwwll

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s