GOODS & GLORY op de LEUKE MAMA MARKT!

Leuke Mamamarkt

Op zaterdag 10 mei is het zover! Dan is er de Leuke Mamamarkt. Dit is een pop-upmarkt met een ruim aanbod aan leuke (web)shopjes, o.a. (kinder)kledij, juwelen, stoffen, …, alsook verkoop van zelfgemaakte en tweedehandsspulletjes.
Naast de vele kraampjes kun je er iets eten en drinken, o.a. soep, bagels, cupcakes en chocomousse. Er is kinderanimatie en muziek. Kortom, een LEUK uitstapje gegarandeerd! En bovenop worden de eerste 100 bezoekers die een gift doen aan de vzw Moeders voor Moeders beloond met een rijkelijk gevulde goodiebag! Voilà.

En joepie, GOODS & GLORY is ook van de partij!
Een map met geboorte-, huwelijk- en ander gelegenheidsdrukwerk kan ingekeken worden en alle vragen hierover worden zeker beantwoord. Er is een aanbod diverse wenskaarten aanwezig, waaronder speciale pakketjes voor moederdag, en alles is uiteraard met de hand gezeefdrukt. Daarnaast breng ik een collectie handgemaakte babykleedjes mee, van maat 56 tot 74. En omdat dit mijn eerste marktje is wordt iedere klant verwend met een klein geschenkje, GOODS & GLORY waardig. 🙂

Redenen genoeg om langs te komen. Lobke Gielkens, de oprichtster van de Leuke Mamamarkt, somt het hier nog eens allemaal op.

Tot volgende week? 🙂

PRAKTISCH:
De Leuke Mamamarkt, van 11u tot 18u,
in zaal ’t Centrum, Jan Hammeneckerstraat 32, te Breendonk.
Gratis inkom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s