De maandkalender van Jaklien. (7)

Woensdag 26 maart werd ons Jaklientje 8 maanden!
We zijn hier ondertussen al aardig op weg naar de 9 maanden, maar sssst, ik voeg hieronder, met enige vertraging, de 8-maanden-foto toe aan het lijstje. En voor wie het zich afvraagt, de foto is wel degelijk genomen op de dag zelf.

8 maanden
8 maanden, van een evolutie gesproken!
Wat een energie en actie dat er in zo’n mini-lijfje zit. Rollen, afduwen, rond haar as draaien, achteruit kruipen, op haar poepje zitten, zich vervolgens naar voor gooien, enz.
Aan die grijpgrage handjes ontsnapt er niets en o wee als je dan iets durft af te nemen. Ook rondkijken is nog steeds heel belangrijk, stel je nu toch eens voor dat ze iets gemist zou hebben! 😉
Brabbelen gaat aan de lopende band en er zit ondertussen al heel wat variatie in. Maaammaa en paaapaaa menen we te herkennen, maar bewust is dat natuurlijk nog niet.

Stilzitten op de eetstoel, dat gaat niet. De achterwaartse salto’s van weleer krijgen hier een nieuwe dimensie. De term ‘rodeo-lientje’ werd daarmee toegevoegd aan het intussen steeds langer worden lijstje met bijnamen.

Ook de eetmomenten blijven nog steeds een gevecht, maar gelukkig zit er toch wat beterschap in. Het eten moet zo smeuïg mogelijk zijn, en potjes van de winkel zijn veel lekkerder dan verse papjes thuis of bij de onthaalmoeder. Jaja, ons Jaklientje weet heel goed wat ze wil, en ze weet nog beter wat ze niet wil!

Maar liefde geven en krijgen, daar is ze de beste in! Haar vele lachjes zijn iedere keer opnieuw een streling voor het oog en voor ons hartje. We zijn hier nog steeds stapelverliefd op ons Jaklientje pralientje. Dat is niet eens moeilijk ook. 🙂

In volle vaart naar de 9 maanden nu!

Hieronder staan de 8 foto’s nog eens na elkaar:

1, 2, 3 en 4 maanden
5, 6, 7 & 8 maanden

Advertenties

Een gedachte over “De maandkalender van Jaklien. (7)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s