Geboortekaartje Elodie

Op een dag werd een klein en schattig meisje geboren dat luistert naar de mooie naam Elodie. En dat kleine Elodietje, dat wou natuurlijk ook een leuk geboortekaartje. Het heeft misschien wel even geduurd voor ik dit kaartje hier met jullie deel, maar het is nog steeds één van mijn persoonlijke favorietjes. Voor de eerste keer werden 3 kleuren gebruikt binnen een grote oplage, wat niet zo evident was, maar het resultaat? Dat was fantastisch natuurlijk!

Hieronder vind je het ontwerp van het geboortekaartje:

Ontwerp en zeefdruk door Annelien’s Goods & Glory:
Formaat: 10 x 15 cm (staand) – Recto Verso

Geboortekaartje Elodie ontwerp
Geboortekaartje Elodie ontwerp

De mama van Elodie had het leuke idee om bolletjes te vullen met groene suikerboontjes. Een simpel naamkaartje in de vorm van een blaadje maakte het geheel af en gaf daarmee het bolletje een appeltjes-look.

Hieronder vind je een schetsje van hoe zo’n doopsuiker-appeltje eruit zag:

Elodie_doopsuiker

De appeltjes werden gepresenteerd onderaan een houten boom. De boom werd in magneetverf geschilderd en kreeg een mooie bruine kleur. 3 verschillende magneetjes vervolledigden het geheel en maakte het plaatje af.

Dit zijn de magneetjes:
Magneetjes-Elodie
Jammergenoeg zijn de foto’s van de doopsuiker in mijn mailbox verloren gegaan. Dit wordt vroeg of laat zeker aangevuld op deze pagina. Het zou zonde zijn om dit pareltje hier niet met jullie te delen natuurlijk!

Bij interesse (ontwerp + zeefdruk) voor eigen huwelijks-, geboorte- of ander drukwerk kunnen jullie nog steeds (vrijblijvend) contact opnemen via info@cannelien.be of 0032 (0)475 68 95 89.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s