De maandkalender van Jaklien (6)

Ons meisje is woensdag 7 maanden geworden.
Door een klein instant griepje bij mijzelf werd deze foto jammergenoeg met 2 dagen uitgesteld, maar hier is hij dan, hopla! De 7-maanden-foto wordt toegevoegd aan het fantastisch, wonderbaarlijk, supermooi, schitterend, uitmuntend, verpletterend, onovertroffen, geweldig, ongeëvenaard, weergaloos, overdonderend en prachtig lijstje met foto’s van ons Jaklientje! (superverliefde mama hé hier 😉 – no shame at all)

1, 2, 3 en 4 maanden
Jaklien 5 - 6 maanden
Jaklien 7 maanden

De voorbije maand durf ik gerust een lastige maand noemen. Een maand waarin ons meisje besloot om terug iedere nacht wakker te worden, en dat met een gemiddelde van 5 keer opstaan (soms meer, helaas niet veel minder). Een maand die startte met een moeilijk etertje. Uiteindelijk kwam dit toch op gang, dan passeerde een buikgriepje en hopla, terug naar af… 😦
Deze maand was ook de maand waarin ons Jaklientje pralientje voor het eerst naar de onthaalmoeder ging en daar natuurlijk de show stal met haar veel lachjes en haar optimisme.
Maar bovenal, dit was de maand waarin ons meisje letterlijk van zich liet horen! Brabbelen, van ai-ai-ai tot e-beu tot da-da-da, ba-ba enz. Ja, we hebben een babbelgatje hier! 🙂

Ook in de motoriek zijn deze maand weer sprongetjes gemaakt. Het rollen heeft ze nu volledig onder de knie. Van de rug naar de buik, hop armpjes naar voor, poepje omhoog en proberen te kruipen, terug naar de rug, verder rollen en hop, van de mat. Ook zit ze sinds enkele weken perfect op haar poepje. En dit vind ik echt heel erg leuk voor haar! Ook tijdens het wandelen, bedankt draagmand, en hallo buggy!

Op naar de 8 maanden nu. Wat een snelheid toch!

Advertenties

5 gedachtes over “De maandkalender van Jaklien (6)

  1. lien zegt:

    ziet er een pracht kind uit!
    moest glimlachen bij “jaklientje pralientje”, ze noemden ze mij “lientje pralientje” op mn vorige afdeling op ’t werk…

  2. Mieke Jansen zegt:

    Oh wat een dropje, jouw dochtertje met de prachtige naam! Heb je blog gevonden! Blij je te leren kennen 🙂 Mieke (je weet wel, die met een voorliefde voor marineblauw momenteel)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s